Over ons/Vacatures

Wij werken voor u

Het realiseren van mooie, gedegen projecten en dito producten, daar is het Wolbrink allemaal om te doen. Daarbij weet het Vordense metaalbedrijf als geen ander hoe belangrijk het contact met de klant is. De lijntjes zijn daarom altijd kort en helder. Een mailtje mist nooit zijn doel, geen telefoontje blijft onbeantwoord en de koffie staat meestal wel te pruttelen. Tijdens die contactmomenten staan eerlijkheid en duidelijkheid hoog in het vaandel. Een offerte is een offerte. Geen verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak. Helderheid en flexibiliteit. Altijd evaluerend. Altijd vooruit willen, niet achteruit. Zo zit de constructie van Wolbrink in elkaar.

Werken bij Wolbrink

Wolbrink is altijd op zoek naar goede vakmensen. Het metaalvak is specialistisch en daarom zijn talentvolle vaklui een schaars goed in de sector. Maar een werknemer van Wolbrink moet meer dan talent en handigheid hebben. Een werknemer moet ook plezier hebben in zijn vak en trots zijn op het werk dat hij doet. Daar selecteert Wolbrink zijn werknemers op.

>>>  VACATURE:

Wij zoeken:

monteur voor de infra & celdeuren

Vind je het leuk om te werken op diverse unieke locaties door heel Nederland? Heb je ervaring met het monteren van metaal in de buitendienst? Vind je het leuk om zelfstandig te werken of in teamverband?  Durf je verantwoordelijkheden te nemen en wil je mooie producten helpen te realiseren?   Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wolbrink biedt een uitdagende, afwisselde functies in een verjongend en groeiend bedrijf met goede salariëring. Jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd en aangezien wij werken onder de 1090-CE & de 3834 en VCA bieden wij hiervoor opleidingstrajecten.

Voor vragen of solliciteren kunt u mailen naar : info@wolbrinkbv.nl of bellen tijdens -kantooruren naar: 0575-552740. CV niet verplicht een toelichting van uw werkzaamheden volstaat ook.

MVO Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Opleidingstrajecten bieden op alle niveaus vanaf LBO tot HBO,
  • Iemand in dienst genomen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Sponsering van voetbalclubs, Silvolde en de Graafschap
  • Vrachtwagen met Euro5
  • Dieselauto’s vervangen door zuinigere modellen.
  • Led verlichting

 

Op zoek naar een
maatwerk oplossing?
Neem contact op.

Toby Rouwen Toby Rouwen
Directeur
0575-552740
tobyrouwen@wolbrinkbv.nl
WIJ WERKEN VOOR U.
Wolbrink Nederland
Industrieweg 8
7251 JT Vorden
0575-552740
info@wolbrinkbv.nl